Als je gek bent op zwemmen en je zoekt een gave teamsport, dan is waterpolo wat voor jou! Waterpolo is spannend, intensief en nóóit saai.

Vivax is een gezellige vereniging waarbij op een serieuze en verantwoorde manier de waterpolosport beoefend wordt. Er zijn verschillende soorten trainingen waardoor iedereen op z’n eigen niveau de sport kan beoefenen.

 

Mini's 

Voor de aller-jongste kinderen is er minipolo. Net zo stoer als waterpolo maar met een kleiner veld en aangepaste spelregels. Met minipolo kun je al vanaf zes jaar beginnen. Minipolo is de ideale manier om kennis te maken met één van de leukste zwemsporten. Spelende wijs worden bij de mini’s de beginselen van het waterpolo geleerd. Naast de techniek van het zwemmen met de bal en het gooien met de bal krijgt het zwemmen ook de nodige aandacht. Plezier in het spel is hier een belangrijk uitgangspunt. Een paar keer per jaar zijn er leuke mini waterpolo toernooien waar wij aan mee doen.

 

Leeftijd          : 5 - 8 jaar

Minimaal        : A + B zwemdiploma

Team            : Gemengd trainen en spelen 

Trainer          : Peter

 

Jeugd

Bij de jeugd worden de basistechnieken en tactieken van het waterpolo aangeleerd. Ook wordt er competitie gespeeld. Indeling van spelers en speelsters vindt plaats op basis van leeftijd en niveau.

 

Leeftijd          : 8 - 16 jaar

Minimaal        : A + B zwemdiploma

Teams            : EG & DG zijn gemengd, CJ zijn jongens

Trainers        : Chris, Nicolai & Timo.

 

Heren

Het heren team speelt op regionaal niveau. Er kan 2 keer per week getraind worden waarbij een polo én zwemtraining aangeboden wordt. Bij de heren staan gezelligheid en sportiviteit voorop.

 

Leeftijd          : 16 - 88 jaar

Minimaal        : A + B zwemdiploma

Teams           : H1

Trainers       : Nicolai

 

 

 

Lid worden?

Je kunt vrijblijvend een  2-tal keer meetrainen. Dit om eens te kijken of  je waterpolo ook zo leuk vindt. 

 

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of download het inschrijf en automatisch incassoformulier.

Opzeggen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Trainingsrooster seizoen  vanaf 1 september 2022 

 

Waterpolo

 

Maandag

19:30 ‐ 20:15 uur             H1 / H2 

20:15 ‐ 21:00 uur             H1/ H2 

 

Donderdag

18:00 ‐ 18:45 uur             Mini's / EG / DG

18:45 ‐ 19:30 uur             BM / EG / DG

 

Vrijdag

18:00 ‐ 18:45 uur             H1 / H2

18:45 ‐ 19:30 uur             H1 / H12

 

Zaterdag

10:45 - 11:15                   BM  (zwembad de Wasbeek)

 

Zondag

08:00 ‐ 08:45 uur             Mini’s

08:00 ‐ 09:00 uur             EG

09:00 ‐ 10:00 uur             DG

 

  

Thuiswedstrijden.

Voor aanvang van de wedstrijden dient het eerst spelende team (of de ouders hiervan) het wedstrijdveld op te bouwen. Het laatst spelende team zorgt voor het afbouwen van het wedstrijdveld. De startende juryleden zetten de jurytafel klaar, de jury van de laatste wedstrijd ruimt deze weer op. 

Waterpolo App

De KNZB waterpolo App is dé App voor waterpoloërs, toeschouwers , officials én wedstrijdsecretarissen

Met de App blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct LIVE op de hoogte van tussenstanden en uitslagen. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een waterpolovereniging, het maakt niet uit. De App is er voor iedereen die van waterpolo houdt!

Volg je favoriete spelers, teams of clubs en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s! Ook laat de App leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je je aan- of afwezigheid bij een wedstrijd via de App kan doorgeven, direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een App die zorgt voor de optimale beleving van je favoriete sport.

Ben je lid van Vivax, zorg dan dat je bij het registreren in de App hetzelfde e-mailadres gebruikt dat bij jouw vereniging bekend is.